VOEDINGSADVIES

Naast allround fitness instructeur ben ik ook voedingsspecialist. Heb je problemen met afvallen of wil je gezonder leven en je fitter voelen? De combinatie van beweging en aanpassingen van je voedingspatroon zijn de basis voor een blijvende verandering.

WAT KAN SOLANGE BRENET VOOR JE BETEKENEN?

 

Je begint met het bijhouden van een dagboek waarin je precies noteert wat je eet en drinkt en op welke tijden. Na die drie dagen heb je een intake via beeldbellen of anders. In dat gesprek krijgt Solange een beeld van jouw leefsituatie en bespreken jullie jouw doelen. Dit resulteert in een plan. Wekelijks zijn er contactmomenten en ontvang je tips om gezonder te leven.

 

 TWAALF WEKEN PROGRAMMA

 

Als je bij mij het twaalfwekenprogramma gaat volgen, houd je de eerste drie dagen een dagboek bij. Je schrijf alles (maar dan ook alles) op wat je eet en drinkt. De tijden en de hoeveelheden. Na die drie dagen hebben we een intake via beeldbellen of anders. In dat gesprek krijg ik een beeld van jouw leefsituatie, bespreken we jouw doelen en stel ik een plan voor je op. Stapje voor stapje breng je veranderingen in je eet- en leefgewoontes waardoor wat je eet beter past bij je lichaam en de activiteiten die je doet en bij de energie die je verbruikt. Om de week hebben we een contactmoment om te bespreken hoe het met je gaat. Je krijgt van mij alle informatie en tips om gezonder te leven. Het is ook mogelijk om in het programma fitnesslessen op te nemen. De combinatie van gezond eten en bewegen is de perfecte manier om alles in één keer aan te pakken. Ik kan je ook helpen om je eigen voedingsschema’s te maken. Na twaalf weken volgt er een evaluatiegesprek.

OVER SOLANGE BRENET

 

Ik ben Solange Brenet, 44 jaar oud en ik ben geboren op het prachtige eiland Curaçao. Op mijn twaalfde jaar verhuisden wij naar Nederland. Samen met Raimundo en onze twee jonge tieners, een jongen en een meisje, woon ik in Den Haag. Mijn gezin en mijn familie zijn belangrijk voor me.

In 1996 kwam ik in aanraking met salsa en vanaf dat moment heb ik me hierin gespecialiseerd. Na mijn studie Bedrijfsadministratie had ik een boeiende baan maar na een reorganisatie besloot ik om dát te gaan doen waar mijn hart ligt: lesgeven in fitness, Zumba en salsa en me bezighouden met gezonde voeding. Nu geef ik op verschillende sportscholen les als fitnessinstructeur, verzorg workshops en begeleid ik mensen als lifestylecoach, voornamelijk op het gebied van bewegen en voeding.
Raimundo werkt ook als fitnessinstructeur en samen verzorgen we op aanvraag diverse salsa workshops.

Vanaf jonge leeftijd was ik model en had ik diverse fotoshoots. Sinds een paar jaar doe ik mee aan bikini-fitness wedstrijden, een vorm van bodybuilding.
Bij mijn lessen gaat het niet om de choreografie van de pasjes maar om plezier en bewegen. Wil je een keer kijken of mijn lessen jou kunnen inspireren? Bel of mail me. Ik werk als freelance allround instructeur onder andere bij Statensport en Basic Fit QFitness.