Services

Services

Workshops & classes

Voor al uw wensen binnen het sport en dans kunt u terecht bij Solange Brenet!

Solange Brenet voorziet van vele sportieve workshops en is inzetbaar als sport en dans docent/instructrice waarnaast ze ook inzetbaar is als voedingsdeskundige. Dit houd in dat Solange niet alleen ervaren is als allround sport instructrice, maar ook de kennis heeft om u te voorzien van veel informatie over de juiste voedingspatronen wat uiteraard gepaard gaat met specifieke sportieve elementen afhankelijk van het doel.

Solange zet zich in om mensen weer te laten stralen. Dit zet ze in met haar Sunshine Lifestyle waarbij ze flexibiliteit, humor en creativiteit toepast. Solange heeft het streven om men zodanig te kunnen inspireren dat men zich tot zichzelf zal richten waardoor men volgens Solange (zelf)bewust zal worden om vanuit eigen kracht onbewuste keuzes kunt vertalen naar bewuste keuzes. Het gaat om het genieten van een eigen uniekheid wat dient als extra voeding voor het opbouwen van zelfvertrouwen. Deze kracht kan men halen uit de groepslessen. Sporten met Solange Brenet is dan ook niet zomaar bewegen!

Nutritionist

Als voedingsdeskunige maakt Solange Brenet het totaal pakket aan sportieve diensten compleet. Het gaat namelijk niet alleen om de buitenkant van het lichaam maar wel degelijk ook om de binnenkant. Dit stukje onderhoud en opbouw van binnen naar buiten wordt dan ook te vaak onderschat en is wel degelijk van belang voor een totaal resultaat binnen sportieve mogelijkheden. Solange zal u als voedingsdeskundige voorzien van de juiste adviezen en een zorgvuldige begeleiding op basis van uw fysieke wensen. Neem dus snel contact op voor een gesprek en eventuele analyse.

Coaching

Solange Brenet als jou coach?
Wat kan je verwachten?

Solange Brenet is tevens inzetbaar als coach met sport als focuspunt. Solange zal voorzien van een onvergetelijke begeleiding naar fysiek succes waarbij ze u ook op basis van voeding van de juiste ondersteuning zal bieden binnen fysieke doelstellingen en wensen. Samen met Solange gaat u een traject aan die na het intake gesprek het best bij u past. Solange is van mening dat iedereen een kans verdient en daar zet ze zich dan ook voor in om dit te ondersteunen. Neem snel contact op met Solange Brenet voor meer informatie en/of een intake gesprek.