IK ORGANISEER EEN VRIENDENUITJE MAAR HEB GEEN IDEE

Jij bent aan de beurt om dit keer het vriendenuitje te organiseren. Mannen, vrouwen of alles door elkaar? Wat kan je dan doen? Wat dacht je van een salsa workshop! De dans kan zowel solo als met een partner gedaan worden. Wij, Solange Brenet en Raimundo, komen graag naar je toe om je mee te nemen in deze heerlijke dans. Wij zorgen voor de muziek en de sfeer. Jij zorgt voor voldoende ruimte.
Bel voor informatie

 

  • Bewegen
  • Bewegen en Voeding
  • Motivatie

OPLOSSING MIST?

 

Om af te vallen is het nodig om je levensstijl aan te passen. Blijven doen wat je deed helpt niet echt, dat weet je nu wel. Dus sporten en gezonder eten. Maar hoe houd je het vol? Hoe zorg je ervoor dat je het niet te maken krijgt met het bekende jojo-effect? Ik help je hier graag bij. Als voedingsdeskundige en allround fitnessinstructeur ken ik de valkuilen maar al te goed. Motivatie om vol te houden kan in hele kleine dingen zitten. Je verheugen om een kledingstuk weer aan te kunnen maar vooral ook weten dat je gezonder en fitter wordt.

Bel me voor informatie.

OVER SOLANGE BRENET

 

Ik ben Solange Brenet, 44 jaar oud en ik ben geboren op het prachtige eiland Curaçao. Op mijn twaalfde jaar verhuisden wij naar Nederland.

Al jaren woon ik samen met mijn partner Raimundo en onze twee jonge tieners, een jongen en een meisje, in Den Haag. Mijn gezin en mijn familie zijn heel belangrijk voor me.

 

In 1996 kwamen wij in aanraking met salsa en vanaf dat moment heb ik me hierin gespecialiseerd.

Na mijn studie Bedrijfsadministratie had ik een boeiende baan maar na een reorganisatie besloot ik om dát te gaan doen waar mijn hart ligt: lesgeven in Fitness, Zumba en Salsa en me bezighouden met gezonde voeding.

Nu geef ik op verschillende sportscholen les als fitnessinstructeur, verzorg workshops en begeleid ik mensen als lifestylecoach, voornamelijk op het gebied van bewegen en voeding.
Raimundo werkt ook als fitnessinstructeur en samen verzorgen we op aanvraag diverse salsa workshops.

Vanaf jonge leeftijd was ik model en had ik diverse fotoshoots. Sinds een paar jaar doe ik mee aan bikini-fitness wedstrijden, een vorm van bodybuilding.
Bij mijn lessen gaat het niet om de choreografie van de pasjes maar om het plezier en bewegen. Wil je een keer kijken of mijn lessen jou kunnen inspireren? Bel of mail me. Ik werk als freelance allround instructeur onder andere bij Statensport en QFitness.