SALSA WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Drie tellen en één tel rust. De feitelijke vertaling van salsa is ‘saus’ en dat is een goede manier om deze dansvorm te omschrijven. Een mengeling van diverse Cubaanse dansstijlen, lekker gemixt en uitgevoerd op meeslepende muziek met fantastische ritmes. Als je het saai vindt om naar een sportschool te gaan is dansen een goed alternatief. Swingend calorieën verbranden, is er een leuker manier denkbaar?
En wat te denken van een salsa-workshop met collega’s of familie? Je leert elkaar echt op een andere manier kennen. Iedereen is gelijk op de dansvloer.

WAT KAN SOLANGE BRENET VOOR JE BETEKENEN?

 

Salsa maakt Solange Brenet blij. In 1996 maakte zij voor het eerst kennis met deze dans en daarna specialiseerde zij zich in alles wat met salsa te maken heeft. Je kan bij Solange een workshop boeken voor je vriendenclub, je collega’s of je familie. Samen met haar partner Raimundo verzorgt ze ook partner-dansworkshops. Zij zorgen voor de muziek en voor de goede sfeer.

 

VEELGESTELDE VRAGEN AAN SOLANGE BRENET

WAT ORGANISEREN WE NU WEER VOOR ONS FAMILIE-UITJE?

 

Zou je wel eens iets anders willen doen tijdens een familie-uitje? Heb je genoeg ruimte om even lekker los te kunnen gaan? Meubels aan de kant en voetjes van de vloer.

 

 

LEES VERDER

DE LEEFTIJDEN VAN DE GROEP LIGGEN NOGAL UITEEN

 

Je oma is er, je tantes maar ook je jonge neefje van vijf jaar. Wat ga je dan organiseren als leuke activiteit. Salsadansen is er dus ook voor iedereen.

 

 

LEES VERDER

IK ORGANISEER EEN VRIENDENUITJE MAAR HEB GEEN IDEE

 

Jij bent aan de beurt om dit keer het vriendenuitje te organiseren. Mannen, vrouwen of alles door elkaar? Wat kan je dan doen? Een Salsa workshop!

 

 

LEES VERDER

WE ORGANISEREN ONS JAARLIJKS UITJE

 

De meeste bedrijven organiseren regelmatig activiteiten voor medewerkers om elkaar beter te leren kennen. Hoe is iemand buiten het werk? Hoe maak je contact met elkaar om een manier die niet standaard is op een normale werkdag?

 

LEES VERDER

OVER SOLANGE BRENET

 

Ik ben Solange Brenet, 44 jaar oud en ik ben geboren op het prachtige eiland Curaçao. Op mijn twaalfde jaar verhuisden wij naar Nederland.

Al jaren woon ik samen met mijn partner Raimundo en onze twee jonge tieners, een jongen en een meisje, in Den Haag. Mijn gezin en mijn familie zijn heel belangrijk voor me.

 

In 1996 kwamen wij in aanraking met salsa en vanaf dat moment heb ik me hierin gespecialiseerd.

Na mijn studie Bedrijfsadministratie had ik een boeiende baan maar na een reorganisatie besloot ik om dát te gaan doen waar mijn hart ligt: lesgeven in Fitness, Zumba en Salsa en me bezighouden met gezonde voeding.

Nu geef ik op verschillende sportscholen les als fitnessinstructeur, verzorg workshops en begeleid ik mensen als lifestylecoach, voornamelijk op het gebied van bewegen en voeding.
Raimundo werkt ook als fitnessinstructeur en samen verzorgen we op aanvraag diverse salsa workshops.

Vanaf jonge leeftijd was ik model en had ik diverse fotoshoots. Sinds een paar jaar doe ik mee aan bikini-fitness wedstrijden, een vorm van bodybuilding.
Bij mijn lessen gaat het niet om de choreografie van de pasjes maar om het plezier en bewegen. Wil je een keer kijken of mijn lessen jou kunnen inspireren? Bel of mail me. Ik werk als freelance allround instructeur onder andere bij Statensport en QFitness.