FITNESS

Bewegen is goed voor je. Dat weet je. Al is het maar door het stofje endorfine dat jouw lichaam aanmaakt bij lichamelijke inspanning. Een stofje dat je een gelukkig gevoel geeft. Maar er is meer natuurlijk. Door fitness voel je je fitter, energieker en je zit je lekkerder in je vel.
Je spieren en botten worden sterker maar ook de functies van je spieren verbeteren.

Door goed te bewegen neemt ook je kracht en uithoudingsvermogen toe en kleine pijntjes verdwijnen. Fitness geeft plezier in het samen bewegen.

• Body shape
• Spinning
• Body pump
• Zumba
• Aquagym

WAT KAN SOLANGE BRENET VOOR JE BETEKENEN?

 

Solange Brenet is een enthousiaste allround-instructeur die jou op een plezierige wijze meeneemt in haar lessen. Voor haar staat, naast het goed uitvoeren van de oefeningen, de gezelligheid voorop. Daarom geen ingewikkelde choreografieën maar pasjes die beginners en gevorderden met plezier kunnen uitvoeren. En hoewel kletsen met elkaar ook gezellig is, tijdens de les is daar geen tijd voor.

 

VEELGESTELDE VRAGEN AAN SOLANGE BRENET

IK WIL AFVALLEN, IS FITNESS IETS VOOR MIJ?

 

Als je wilt afvallen is bewegen bijna een voorwaarde om op gewicht te blijven. Lees graag verder voor mijn suggesties: Bewegen, Bewegen en voeding en Motivatie.

 

 

LEES VERDER

IK HEB FYSIEKE KLACHTEN. IS FITNESS IET VOOR MIJ?

 

Pijntjes in je lichaam. We kennen het allemaal wel.  Lees graag verder voor mijn suggesties: Bewegen, Bewegen en voeding en Motivatie.

 

 

LEES VERDER

IK BEN TE MOE OM TE SPORTEN. WAT MOET IK DOEN?

 

Je bent moe, doodmoe. Je kan jezelf amper in beweging krijgen. Lees graag verder voor mijn suggesties: Bewegen, Bewegen en voeding en Motivatie.

 

 

LEES VERDER

OVER SOLANGE BRENET

 

Ik ben Solange Brenet, 44 jaar oud en ik ben geboren op het prachtige eiland Curaçao. Op mijn twaalfde jaar verhuisden wij naar Nederland.

Al jaren woon ik samen met mijn partner Raimundo en onze twee jonge tieners, een jongen en een meisje, in Den Haag. Mijn gezin en mijn familie zijn heel belangrijk voor me.

 

In 1996 kwamen wij in aanraking met salsa en vanaf dat moment heb ik me hierin gespecialiseerd.

Na mijn studie Bedrijfsadministratie had ik een boeiende baan maar na een reorganisatie besloot ik om dát te gaan doen waar mijn hart ligt: lesgeven in Fitness, Zumba en Salsa en me bezighouden met gezonde voeding.

Nu geef ik op verschillende sportscholen les als fitnessinstructeur, verzorg workshops en begeleid ik mensen als lifestylecoach, voornamelijk op het gebied van bewegen en voeding.
Raimundo werkt ook als fitnessinstructeur en samen verzorgen we op aanvraag diverse salsa workshops.

Vanaf jonge leeftijd was ik model en had ik diverse fotoshoots. Sinds een paar jaar doe ik mee aan bikini-fitness wedstrijden, een vorm van bodybuilding.
Bij mijn lessen gaat het niet om de choreografie van de pasjes maar om het plezier en bewegen. Wil je een keer kijken of mijn lessen jou kunnen inspireren? Bel of mail me. Ik werk als freelance allround instructeur onder andere bij Statensport en QFitness.