BodyShape

BodyShape

Wat is BodyShape?
BodyShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Solange laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Is BodyShape iets voor mij?
BodyShape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Deze is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel en het is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ziet een BodyShape les eruit?
Een Shape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. Je gaat actief aan de slag met een elastiek, een bal en eventueel gewichtjes. De muziek zorgt ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100% in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Comments are closed.