Blog

Real Life Body Challenge

Heb je het druk met je dagelijkse bezigheden, geen tijd om naar de sportschool te gaan en wil toch meer bewegen? Doe het voor jezelf en investeer in je eigen lijf, om je op te laden, fitter te voelen en energie te krijgen voor de dagelijkse bezigheden. Start samen met ons in JULI om aan jou...
Read more

Wereldwijd groeps workout

A.s zaterdag 3 januari 2015 om 12.00 wordt tegelijk in 200 plaatsen wereldwijd een VI-groepsworkout na te bootsen (wereldpoging). In het Zuiderpark te Den Haag (verzamelen bij de fitnesstoestellen vlakbij de grote gele Banaan). Wij (Raimundo en ik) hebben gekozen voor een Zumba workout met een Stevige BITE! We staan tevens stil bij kinderen met overgewicht,...
Read more

BURN Workout

Deze ultieme workout is voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één.

Read more

BodyShape

BodyShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Ik laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Read more

Steps

Steps is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Read more