About

About

Solange Brenet

img3
img4
Solange Brenet is geboren op het prachtige eiland Curaçao, en heeft zich met de jaren in Nederland verder ontwikkeld. In 1996 kwam Solange in aanraking met Salsa waaruit ze zich heeft kunnen voortbewegen tot de Salsa show danseres en docent die ze vandaag de dag is, naast alle andere dans en sport gelegenheden waarin ze les geeft, begeleid en coacht.

Solange Brenet is niet een standaard allround sport instructrice. Ze heeft niet alleen het juiste hoeveelheid en kwaliteit aan ervaring, maar voert alles uit met veel passie. Ze leeft letterlijk haar droom en wat wil je dan nog meer? Ze geeft workshops van Nederland tot Curaçao aan jong en oud. Solange is bijvoorbeeld ook bekend als carnaval danseres en heeft daarin zelfs de kranten bereikt op voorpagina's met haar kleurrijke uitstraling en klederdracht.

Solange geeft lessen, workshops en begeleiding op gebied van Latin dance tot fitness activiteiten en coaching. Meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden kunt u vinden op deze website.